Deserturi Dietetice

Colecție de Deserturi Dietetice - delicioase și sănătoase.

Pentru cine este potrivită
Colecția de Deserturi Dietetice?

Rapid de preparat, cu gust la fel de bun ca al deserturilor clasice, însă fără dezavantajele acestora!
Dedicate atât persoanelor care sunt la dietă cât și celor care își doresc să se mențină, aceste rețete au fost create ca o alternativă la deserturile nesănătoase, cu un conținut scăzut de calorii, fără zahăr, făină albă sau grăsimi nesănătoase. Descrise pas cu pas, sunt simplu de gătit, nu este nevoie de multă experiență, iar ingredientele se pot găsi în orice supermarket, totul pentru ca tu să ai posibilitatea să te răsfeți cu ceva dulce fără a dăuna siluetei.

Printre rețetele pe care le poți găsi în acest eBook se numără și: rețete dulci cu chia, înghețate, torturi fără gluten, checuri dulci, torturi vegane, clătite, budinci, torturi raw vegane, trufe raw, biscuiți, batoane raw.

Rețetele au fost încercate, testate și îndrăgite atât de mine cât și de persoanele dragi. Sunt ușoare, sănătoase, economice și cel mai important – extrem de bune la gust!

Și cum știm că deserturile sănătoase sunt tot mai populare, este momentul oportun să vă surprindeți și voi persoanele dragi, pentru că.. cu toții iubim dulciurile, nu-i așa?

biancatoma-21

Răsfoiește această colecție, și alege, de fiecare dată, rețeta pe care ți-o dorești.

Acestea fiind spuse, dacă:

Vrei să slăbești fără să te privezi de dulciuri

Vrei să te menții la aceiași greutate

Îți dorești meniuri și rețete delicioase

Ai ajuns în locul potrivit!

Lasă dorința de a slăbi sănătos, să te bucuri de aceste deserturi delicioase care NU ÎNGRAȘĂ, și învață să le gătești împreună cu mine.

Connect With Me